KICKBOKSEN IN GRONINGEN

KICKBOKSEN BIJ PUSH & PULL FITNESS

Leren kickboksen is een leuke manier om fit te worden! Zoek je iets anders dan alleen fitness of wil je gericht leren kickboksen? In samenwerking met niemand minder dan Rick Broos biedt Push & Pull Fitness kickboksen voor groepen en kickboks personal training.

PERSONAL KICKBOKS TRAINING

Bij kickboks personal training krijg je 1 op 1 begeleiding van Rick Broos. Rick Broos geeft kickboks training voor alle niveaus. of je wilt kickboksen om lekker in je vel te zitten, fitter wilt worden of ambitie hebt om de ring in te gaan, Rick Broos helpt je bij deze doelen!

KICKBOKSEN MET JE EIGEN GROEP

Maak kickboksen nog leuker en start je eigen groep samen met je vrienden en familie! Push & Pull Fitness maakt het mogelijk om eigen groep te starten vanaf 2 personen. Kickboksen met je eigen groep draagt bij de beleving van kickboksen en daarbij kan je ook nog eens de kosten delen!

KICKBOKSTRAINER RICK BROOS

Ik ben Rick Broos, Kickbokstrainer bij Push & Pull Fitness. Vanaf jongs af aan heb ik liefde voor de sport ontwikkeld. Na jaren van training in binnen en buitenland hebt ik de keuze gemaakt om de wedstrijden te vechten. Door mijn ervaring in de ring ben ik in staat om zowel recreatieve sporters als kickboksers met ambitie te trainen. Ik vind het belangrijk om te zien dat mensen plezier hebben in het kickboksen.

“als je de ring in wilt is naast techniek ook explosieve kracht erg belangrijk, bij Push & Pull kan je techniek mooi combineren met kickboks specifieke krachttraining”
– Rick Broos